Na korak do Mediterana

Smješten u središnjem dijelu Like grad Gospić, osim blizine najljepših kopnenih destinacija u Hrvatskoj, može se pohvaliti i blizinom neki od najljepših mjesta na Jadranskom moru.

Na tek 40-ak kilometara od Gospića, u podvelebitskom primorju smjestio se gradić Karlobag. Ističe se izuzeto čistim morem, a u samoj blizini smještena je jedna od najpoznatijih uvala Zavratnica. Preporučavamo i jednodnevne izlete na područje otoka Paga.  Uživajte u jedinstvenim paškim uvalama, posjetite najpoznatiju plažu u Hrvatskoj, Zrće te pronađite svoj mir šetnjom kroz višestoljetne maslinike u mjestu Lun.

Posjetite i stari grad Zadar, upoznajte se s njegovom burnom prošlošću prolazeći starim dijelovima grada. Opustite se uz najljepši zalazak sunca na svijetu.

Upravo Hotel “Stara Lika” nudi Vam jedinstven spas od sparnih ljetnih noći, a zbog neposredne  blizine mora nudi Vam se prilika za nezaboravne dnevne izlete.

Hotel stoji na raspolaganju za pomoć gostima oko organizacije i planiranja jednodnevnih izleta iz hotela te eventualne usluge prijevoza i ostalih sadržaja.

Udaljenosti:

  • Pag – 115 km
  • Zadar – 100 km
  • Zavratnica – 65 km
  • Karlobag – 40 km
  • Baške Oštarije – 20 km

Foto: TZ Ličko-senjska , Zadar travel , Općina Karlobag